Parro

02-09-2019

Dit schooljaar zijn alle groepen gestart met de app: "Parro". Een app die ouders een kijkje in de klas biedt. De leerkrachten posten regelmatig berichten en foto's om ouders op de hoogte te houden van wat er in de klas gebeurt. Ook is het mogelijk om via de app een ziekmelding of een absentie door te geven. Op deze manier hoeft u niet naar school te bellen, maar kunt u het meteen doorgeven.

De app heeft vele mogelijkheden die we stap voor stap steeds meer gaan inzetten. We zullen u hier steeds over informeren.

U kunt in de app Parro instellen dat u een melding krijgt als er een bericht is geplaatst in een van de groepen van uw kinderen. Op deze manier weet u zeker dat u geen leuke foto's, of belangrijke informatie mist. Heeft u Parro al geïnstalleerd zodat u niets mist over uw kind?

In de app Parro kunt u als ouder de privacy-voorkeuren voor uw kinderen gemakkelijk aanpassen. Ieder jaar zijn wij als school verplicht om ouders hier op te wijzen en hier voor te laten tekenen. Bij de welbevindingsgesprekken in oktober willen we alle ouders daarom vragen om een handtekening om aan te geven dat u akkoord bent met de gekozen privacy-voorkeuren. Op deze manier kunnen we de app Parro goed blijven inzetten en kunt u als ouders een kijkje nemen in de klas van uw kind(eren).