BIBLIOTHEEK OP SCHOOL
We zijn er trots op dat we in de school gebruik kunnen maken van de gemeentelijke bibliotheek. Zowel de leerkrachten als de leerlingen kunnen gemakkelijk boeken lenen. "Lezen is een feest" en de boeken zijn toegankelijk!

NIEUW OP DEZE SCHOOL?
‘Bibliotheek op school’ pasjes worden aangevraagd via de school administratie op het moment dat een kind gaat instromen. Zodra ze geleverd zijn worden nieuwe pasjes direct in het juiste bakjes gedaan in de bibliotheek op school.
Onder openingstijden kun je kijken of je pasje er al is.
Het juiste bakje is dan het bakje waarop de naam van je school staat, en de eerste letter van je achternaam.
Vraag gerust een uitleg/rondleiding in de schoolbieb!
Voor vragen en/of opmerkingen, kun je altijd een vrijwilliger benaderen in de bibliotheek op school, of een email sturen naar Tina Baker (coördinator): vandenhooffbaker@hotmail.com

INLEVEREN
Boeken kunnen altijd ingeleverd worden in de inleverbus in de schoolbieb. De vrijwilligers halen ze van de pasjes af en zetten ze terug in de kasten.
Alleen als je onder openingstijden boeken wilt inleveren om meteen weer nieuwe boeken te kunnen lenen, is het nodig om ze eerst van je pasje af te halen via de lendomaat. Hiervoor heb je geen pasje nodig.
Inleveren en meteen lenen kun je gelijk achter elkaar doen zodat je niet twee keer in de rij hoeft te staan.