Welkom bij de nieuwe fotoservice van OBS Ekenrooi!
  • Online fotoservice van OBS Ekenrooi in Google Drive
  • Bekijk direct nieuwe foto’s van uw kinderen op school op pc, smartphone en tablet
  • Veilig: Alleen toegankelijk op uitnodiging
  • Gratis gedurende dit schooljaar
  • Aanmelden via fotoservice.obsekenrooi@gmail.com

Introductie
De fotoservice van OBS Ekenrooi maakt het mogelijk om ouders direct te laten meegenieten van foto’s die op school worden gemaakt van uw kinderen. Zodra er nieuwe foto’s beschikbaar zijn, ontvangt u een email zodat u deze direct kunt bekijken op uw pc, smartphone en tablet. Tevens kunt deze foto’s downloaden op hoge resolutie, bedoeld voor archivering en afdrukken. Deze service is een initiatief van het foto-team van OBS Ekenrooi.

Privacy
Deze service is bedoeld voor ouders, leerlingen en personeel van OBS Ekenrooi. De school hecht sterk aan de privacy van de leerlingen en hun ouders. Daarom is de service niet toegankelijk voor anderen. U krijgt toegang op basis van uw emailadres.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar fotoservice.obsekenrooi@gmail.com, onder vermelding van het onderwerp ‘Aanmelding fotoservice’. Als ouder vermeldt u verder de naam van uw kind(eren) en in welke groep ze zitten. Als uw adres is gecontroleerd ontvangt u per email een uitnodiging met daarin de vervolgstappen.

Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan deze service.

Foto-team OBS Ekenrooi